Wednesday, May 20, 2015

Husband, father and a houseman

Salam kpd semua pembaca.

Sudah lama tidak menulis di blog ini. Kini beraz untuk kembali menulis. Namun tulisan yang lebih padat dan ringkas. bukan bertujuan untuk menulis seperti novel, tetapi lebih kepada perkongsian dalam menghadapi liku-liku hidup.

Sebelum ini pun saya banyak bergantung kpd blogger2 apabila menghadapi persoalan-persoalan yg sukar untuk mendapat jawapan. Contohnya, masa eksiden kereta nak claim insurans, masa baby asyik nangis nak susu tp susu tak banyak, masa nak start housemen..semuanya bergantung pada tips from blogger.

Laptop sy dah rosak. Jadi update blog guna phone je. Hopefully layout blog tu masih okay. Sebelum ni penah kena virus blog ni sebab widget. Dah buang dah widget tu.

alhamdulillah sekarang dah menjadi husband kpd ister tercinta, syamin. Abah kepada 6bulan baby, Hazim Qusyairy dan juga menjadi housemen di Hosp Sultan Ismail Johor.

Mmg byk suka duka hidup untuk dikongsi. Harapnya diberi kekuatan untuk menulis demi kebaikan manusia sejagat.